Energie op het WERK.

Een ideale werkomgeving voor  collega’s, cliënten en voor jezelf.

Een FIJNE werkplek voor jou en een aangename RUIMTE voor cliënten?

Als de plek waar je werkt aangenaam is en bij je past, heeft dat een positieve invloed op de kwaliteit van je werk en de kwaliteit van de relaties met collega’s en cliënten. Dat geldt voor een dokterspraktijk of een winkel, maar ook voor een yogaruimte, de werkplek van een ZZP-er of een groot kantoor.

Bij het creëren van een fijne werkplek gaat het om het geheel van ruimtelijke aspecten zoals licht, kleur, routing en geborgen zitten/staan tijdens het werk in combinatie met schone energie in de ruimte. Dat vraagt een integrale benadering!

Ik help je graag een werkplek vol energie, inspiratie èn rust te realiseren.

 

Feng Shui op het werk

BALANS in de werkomgeving

 

De kracht van de eeuwenoude wijsheid van Feng Shui krijgt werking in de indeling en de vormgeving van kantoor, winkel, praktijkruimte of atelier.

office clearing

SCHONE energie op het werk

 

Space Clearing op het werk, ofwel Office Clearing zorgt voor energie van optimale kwaliteit. Hierdoor ontstaat een zuivere, voedende en creativiteit bevorderende atmosfeer  in de werkomgeving.

Wat anderen zeggen…

Sinds het verplaatsen, verbouwen en het op basis van Feng Shui adviezen herinrichten van mijn praktijkruimte, krijg ik een ander soort klanten!

A.L. | Naarden 
A.L. | Naarden

Van de cliënten van onze acupunctuur praktijk krijgen we veel positieve reacties op het nieuwe interieur van onze praktijk. Dank voor de Feng Shui Analyse en de prettige samenwerking!

O.V. | Terneuzen 
O.V. | Terneuzen