B.P. | Den Bosch

We hebben nu meer energie, power en daadkracht om onze plek in te nemen!

Annelies heeft in ons nieuwe huis een clearing gedaan. Die clearing heeft ons veel gebracht.

Het eerste duidelijke effect van de clearing was een duidelijke kanteling in de energie bij onze zoon van 8 jaar. In plaats van angst overheerst nu de levenslust bij hem. Hij is blij, energiek en enorm vrolijk. Het is alsof de angst naar de achtergrond is verdwenen en bijna niet meer aanwezig is.

Het tweede effect is dat wij nu duidelijk meer energie, power en daadkracht voelen om onze plek in te nemen en het huis meer eigen te maken. Dit heeft zich o.a. vertaald in enorme zin en energie om met de meubels te gaan schuiven. Na een tijd van 'stilstand' kregen we ineens de behoefte om heel het huis grondig te poetsen, meubels te verplaatsen en beter op hun plek te zetten, alles op te schonen en aan te raken. Later in het traject resulteerde dit in een complete transformatie van onze slaapkamer. Binnen no time hingen de nieuwe gordijnen, 'toevallig' vonden we een mooie nieuwe bed sprei en 'spontaan' kwam iemand een mooie bos bloemen langs brengen die de slaapkamer helemaal af maakte. Wat mij zo verbaasde is dat dit traject zo makkelijk en vloeiend verliep. We hadden niets gepland en het leek alsof het allemaal vanzelf ging. Voor we het wisten lagen we (vol verbazing) in een nieuwe slaapkamer, die veel meer bij ons past.

Het derde effect gaat over meer zicht op en acceptatie van een persoonlijk helingsproces. De clearing heeft mij op persoonlijk vlak veel gebracht. Ik heb de clearing ervaren als een enorme opschoning. Dingen die ik niet wilde zien of niet kon zien, die te maken hadden met angst, pijn en verdriet, kwamen tevoorschijn en kon ik ineens onder ogen zien. Sterker nog, ik voel nu pas hoeveel energie het me heeft gekost om dit allemaal al die tijd weg te stoppen. Dat hoeft nu niet meer. Ik ervaar het leven een stuk lichter, voel me vrijer en heb veel meer energie. 

Over het algemeen heeft de clearing ons allemaal meer (of weer?) in verbinding gebracht met de flow van het leven. Het is alsof het leven weer meer door kan stromen, in ons zelf, bij onze kinderen en in het huis.