ONTSPANNEN in het leven staan

workshop of 1 op 1 training persoonlijke clearing

Ontspannen in het leven staan, dat lijkt misschien een vrijwel onmogelijke opgave. Zeker als het gaat om ontspannen aanwezig te zijn en blijven in moeilijke of onverwachte situaties.

Persoonlijke Clearing is een manier om totaal anders met spanning om te gaan. Als je zelf wilt leren clearen, kun je kiezen uit twee vormen.

De eerste vorm is de workshop Persoonlijke Clearing waarbij je je een dag lang met een groep gelijkgestemden verdiept in de bijzondere wereld van clearing.

De tweede vorm is een individuele training Persoonlijke Clearing waarbij je in 2 of 3 losse sessies leert clearen en de oefeningen en handvaten op jou worden afgestemd. 

{

“ Wat een mooie ervaring was deze dag. Wat heb ik genoten.
Ik ga met veel energie weer naar huis”

Wat gaan we doen:

We starten de workshop of de eerste individuele sessie met kijken naar de opbouw van spanning, de oorzaken daarvan en de rol die je daar zelf – onbewust! – in speelt. Vervolgens richten we de aandacht op een totaal andere manier om met de werkelijkheid, of om met ‘dat wat zich voordoet in de wereld om je heen’ om te gaan.

In deze andere manier van omgaan met de werkelijkheid staan compassie en bewustzijn centraal en krijgt ‘het ervaren van dat wat zich voordoet’ in je lichaam een nieuwe betekenis. Dat wordt namelijk de sleutel voor het ervaren van spanning. We oefenen daar volop mee. Dat kan onwennigheid opleveren, maar ook direct voelbare en merkbare veranderingen zoals lichtheid, ruimte en vrijheid.

Het effect voor jou:

Als je de aangeleerde oefeningen tot een dagelijkse routine maakt, los je spanning bij jezelf op en bij anderen en kun je voorkomen dat er nieuwe spanning opbouwt. Gaandeweg herstelt je energiesysteem zich en dat levert veel op.

Je krijgt bijvoorbeeld meer energie, je wordt aangenamer voor je omgeving, je wordt minder zorgelijk, minder angstig, minder snel boos of geïrriteerd en je voelt je vrijer.

Vroeg of laat is er dan ‘ineens’ het besef dat ook jij (meer) ontspannen in het leven staat!

ONTSPANNEN in het leven staan – workshop

 • 1 daagse WORKSHOP op vrijdag 20 september 2024
 • Tijd: 10:00 tot 16:00 uur
 • Locatie: St. Josephstraat 42, 5104 EE Dongen
 • Prijs: € 175,- incl. btw
 • Lunch, drank en lekkers gedurende deze cursusdag is inbegrepen
 • Aantal deelnemers: min. 4 en max. 6 deelnemers

 

ONTSPANNEN in het leven staan – individueel

 •  1 op 1 training op een moment naar keuze
 • 2 of 3 sessies van in totaal 3 uur 
 • Locatie: St. Josephstraat 42, 5104 EE Dongen
 • Prijs: € 225,- incl. btw
 • Drank en lekkers is inbegrepen

 

{

“Ik merk het effect van het vaak oefenen met clearing. Ik heb een super volle agenda, maar geen stress en de dingen lopen vanzelf.”