Wat anderen zeggen…

P.S. | Dongen

Mijn zoontje had jarenlang iedere nacht last van nachtmerries. Met de clearing van ons huis verdwenen de nachtmerries als sneeuw voor de zon. Na de clearing heeft hij geen enkele nachtmerrie meer gehad!

Voor mij persoonlijk werkte de clearing rustgevend. Ik kon me de laatste maanden door de drukte (gewoon van het leven, haha) sneller opgefokt voelen. Dat opgefokte is nu, na de clearing, weg!

F.de B. | Spanje

Sinds wij verhuisd zijn naar een mooie oude finca met olijfbomen in Valencia in Spanje, zat alles vast, sliepen we heel slecht en voelden we iets ‘hangen’ op de bovenverdieping van het woonhuis. Vanaf de dag van de Space Clearing veranderde dat. Vanalles werd uitgesproken en onder ogen gezien en we startten beiden met het aanpakken van achterstallige zaken. Eindelijk gebeurde er iets! Heel bijzonder: de bovenverdieping voelt nu rustig en aangenaam en we hebben voor het eerst sinds we hier wonen een nacht rustig geslapen en doorgeslapen! We zijn je dankbaar!

S.D. | Rotterdam

Ik wil je bedanken voor de Space Clearing. Laatste weken liep de communicatie van mij uit op alle vlakken vast. Een dag na de clearing merkte ik al dat ik zachter werd en vanuit rust kon communiceren! Ik voel me veel rustiger en de kids ook. Ze gaan de laatste dagen ook op tijd naar bed. Hoe grappig! Alles begint te lopen en valt op zijn plek!

Yogacentrum Utrecht

De Feng Shui analyse was erg welkom, interessant en inspirerend. Bedankt voor het verslag. En ook nog heel erg bedankt voor je bezoek! Ik vond het heel leuk, interessant en inspirerend. Ook ben ik erg blij met de papieren uitleg van Feng Shui, toegepast in dit nieuwe yogacentrum.

’s Avonds na jouw komst gebeurde er iets tussen mijn man en mij, waar in mijn hoofd jouw verhaal zich liet zien over de verschillen tussen hem en mij. Het was zo herkenbaar na jouw Nine Star Ki analyse! Erg leuk!

Bedankt ook voor de Clearing van het Yogacentrum en de persoonlijke clearing. Ik voel me er lichter en beter door.

Vanmorgen heb ik voor het yogacentrum bloembollen gehaald die ik vandaag wil planten zodat het in het voorjaar een vrolijke bedoening wordt. Met plantjes bezig zijn doe ik graag, maar ik moet er wel ruimte voor en zin in hebben. Ik denk dat jouw clearing daar zeker aan bij gedragen heeft! Hartelijk dank!

M.vd M. | Zweden

Ik ben zo blij dat ik voor de cursus Space Clearing heb gekozen. Dit is namelijk zo’n belangrijke aanvulling in mijn leven. Naast het clearen van huizen en gebieden heb ik namelijk ook mijn zintuigen veel beter leren gebruiken en ontwikkelen!

P.B. & K.L. | Dongen  

De huiskamer wordt steeds meer ONZE huiskamer.

Wat ons het meest opviel bij het werken met Annelies was aan de ene kant haar enthousiasme en aan de andere haar pragmatisch denken. Het out-of-the-box denken gaf verrassende resultaten, zoals het anders indelen van de huiskamer.

Wat ons vooral nu, na de verbouwing van de huiskamer, opvalt is het licht. Er is zoveel meer licht in de kamer! Behalve meer licht is er meer lege ruimte en oogt en voelt het rustiger.

We zijn nog niet klaar met de inrichting, maar met de ideeën van Annelies in het achterhoofd wordt de huiskamer steeds meer ONZE huiskamer!

F.L. | Dongen

Direct na de clearing werd mijn huis verkocht. Mijn huis stond in de verkoop. Ik wilde er graag vanaf, maakte me er zorgen over en heb Annelies gevraagd om een House Clearing te doen. Na de Clearing kwam er direct merkbaar nieuwe energie in mijn huis en in mijn leven en tot mijn grote blijdschap werd 5 dagen later mijn huis verkocht!

Zelf voelde ik me na de Clearing bruisen van energie en die extra energie kan ik heel erg goed gebruiken. De verkoop van mijn huis betekent namelijk dat ik kan verhuizen naar Spanje en daar met mijn dochter een nieuw leven kan beginnen! Ik kan iedereen zo’n Clearing aanraden!

H.v.W. | Dongen

Het is ongrijpbaar maar mooi en indrukwekkend. Annelies, ik ben nog onder de indruk van jouw clearing werk… Hier is een terugkoppeling van wat de House Clearing mij gebracht heeft.

Mijn zoon is niet bang meer ’s nachts. Hij slaapt elke nacht in zijn eigen bed en heeft geen angsten en geluiden meer benoemd. Hij heeft ook geen angst meer om alleen het huis binnen te gaan.

Persoonlijk zit ik in een moeilijke situatie met veel conflicten en tegenslagen. Sinds de Clearing voel ik een bepaalde rust, berusting. Het is raar, er is veel verdriet, maar ik ervaar nu ook duidelijk kracht. Sinds kort komt er ook weer meer werk uit mijn handen. Fijn dat je dit voor ons hebt kunnen en willen doen. Het is een bijzondere ervaring… ongrijpbaar maar mooi en indrukwekkend. 

E.J. | Koudekerke

Er is nu hele goede energie in huis. Nu, na de derde clearing van het abonnement, is er toch goede energie hier in huis! De zolder is opgeruimd, de slaapkamer van mijn oudste zoon is weer een echte slaapkamer en nu zijn de kasten een voor een aan de beurt. Soms begint mijn man, soms begin ik.

Ook is het foto album van onze reis naar Amerika twee jaar geleden EINDELIJK gemaakt! Verder heb ik mijn reiki weer opgepakt, heb ik weer de energie om een workshop te organiseren en tussendoor kan ik ook gewoon mijn rust pakken!

Dank dank dank!

I.L. | Amersfoort

Nu heerst er een serene rust in ons vakantiehuis. Annelies heeft een heel effectieve house-clearing gedaan in ons vakantiehuis op Tenerife. Voor de clearing voelde ik een duidelijke aanwezige bijna radeloosheid van iemand. En ook een zware geschiedenis. Nu heerst er een serene rust. De atmosfeer is letterlijk geklaard en voelt stil, helder en onbeladen. Daardoor slaap ik beter in het huis en kan ik er veel meer ‘zijn’ en genieten zonder me afgeleid te voelen.

Ook vrienden met kinderen die ik zowel voor als na de clearing had uitgenodigd vond ik na de clearing rustiger. Blij werd ik altijd al van het huis, maar nu geeft het me veel meer dan voorheen. Ik kom er als gevoelig persoon nu dichter bij mezelf en bij mijn eigen behoeften.

B.P. | Den Bosch

We hebben nu meer energie, power en daadkracht om onze plek in te nemen!

Annelies heeft in ons nieuwe huis een clearing gedaan. Die clearing heeft ons veel gebracht.

Het eerste duidelijke effect van de clearing was een duidelijke kanteling in de energie bij onze zoon van 8 jaar. In plaats van angst overheerst nu de levenslust bij hem. Hij is blij, energiek en enorm vrolijk. Het is alsof de angst naar de achtergrond is verdwenen en bijna niet meer aanwezig is.

Het tweede effect is dat wij nu duidelijk meer energie, power en daadkracht voelen om onze plek in te nemen en het huis meer eigen te maken. Dit heeft zich o.a. vertaald in enorme zin en energie om met de meubels te gaan schuiven. Na een tijd van ‘stilstand’ kregen we ineens de behoefte om heel het huis grondig te poetsen, meubels te verplaatsen en beter op hun plek te zetten, alles op te schonen en aan te raken. Later in het traject resulteerde dit in een complete transformatie van onze slaapkamer. Binnen no time hingen de nieuwe gordijnen, ’toevallig’ vonden we een mooie nieuwe bed sprei en ‘spontaan’ kwam iemand een mooie bos bloemen langs brengen die de slaapkamer helemaal af maakte. Wat mij zo verbaasde is dat dit traject zo makkelijk en vloeiend verliep. We hadden niets gepland en het leek alsof het allemaal vanzelf ging. Voor we het wisten lagen we (vol verbazing) in een nieuwe slaapkamer, die veel meer bij ons past.

Het derde effect gaat over meer zicht op en acceptatie van een persoonlijk helingsproces. De clearing heeft mij op persoonlijk vlak veel gebracht. Ik heb de clearing ervaren als een enorme opschoning. Dingen die ik niet wilde zien of niet kon zien, die te maken hadden met angst, pijn en verdriet, kwamen tevoorschijn en kon ik ineens onder ogen zien. Sterker nog, ik voel nu pas hoeveel energie het me heeft gekost om dit allemaal al die tijd weg te stoppen. Dat hoeft nu niet meer. Ik ervaar het leven een stuk lichter, voel me vrijer en heb veel meer energie. 

Over het algemeen heeft de clearing ons allemaal meer (of weer?) in verbinding gebracht met de flow van het leven. Het is alsof het leven weer meer door kan stromen, in ons zelf, bij onze kinderen en in het huis.

R.W. | Teteringen

We slapen beter en dieper en worden uitgeruster wakker. Nu, een week na de House Clearing is er al veel veranderd!

Mijn partner zei de eerste nacht na de Clearing al dat hij zoveel beter wakker werd en dat hij de energie in zijn handen voelde stromen. Dat heeft hij wel vaker gehad maar dat heb ik hem al lang niet meer horen noemen. Gedurende de week gaf hij ook aan dieper en beter te slapen. Beiden worden we nu vroeger maar ook uitgeruster wakker.

Ook ik voel dat mijn slaap beter en dieper is. Ik voel dat de slaap die ik krijg van betere kwaliteit is en dat ik overdag een hoger energieniveau heb. Ik ben vroeger wakker waardoor ik weer meer tijd en ruimte voor mijn eigen meditatie oefening heb. Dat is iets waar ik al lang naar verlangde. In de praktijk schoot het er met de zorg voor onze dochter te vaak bij in.  

Dank je wel voor je tijd, wijsheid en energie. Met deze Clearing heb je ons zeker geholpen!

R.H. | Helmond

Onze zoon is goed gehumeurd en heeft meer energie!
Wij zijn blij dat je bij ons in huis de clearing hebt gedaan!

De hond was vooraf bang in sommige delen van het huis. Dat is nog niet helemaal opgelost, maar hij durft nu wel de hele woonkamer door te lopen. Mijn man merkt niet zo veel verschil voor en na de clearing. Ik voelde me de eerste dagen na de clearing rustiger en kon beter slapen en… ik heb eindelijk mijn Italiaanse cursus weer opgepakt!

Bij onze zoon is het effect het beste merkbaar. Hij is blij, goed gehumeurd, doet zelfs vaker zijn huiswerk en heeft duidelijk meer energie. Daarbij vindt hij het leuk om met de wichelroede die hij van jou kreeg, door het huis te lopen.

Dit heeft zijn weerslag op ons allen. Het is nu een stuk rustiger in huis! Heel fijn en hopelijk blijft dat zo!

Y.W. | Oosterhout

Ik heb mezelf getrakteerd op een Mooie Maand. Dat betekent een maand lang regelmatig een clearing door Annelies.

In deze maand is mijn innerlijke rust terug gekeerd. Er is wel onrust maar die komt hoofdzakelijk van buitenaf. De versoepeling van de Corona maatregelen en het verschil in gedrag bij sommige mensen maakt dat ik mij soms gespannen, boos en onrustig voel. Ik ben zelf behoorlijk zorgvuldig en afwachtend in hoe het nu verder gaat, maar helaas geldt dat niet voor iedereen. 

Ik voel dat ik ‘uit mijn cocon’ aan het kruipen ben, alsof ik een oude, te strak zittende huid van me af kan werpen. Dat is een proces en dat proces brengt me dichter bij mezelf en daarmee ontstaat ook innerlijke rust. Er zijn soms momenten dat ik bang ben dat ik de rust kwijt raak en dan slaat de paniek toe. Maar zodra het weer helder is, besef ik dat het proces nog steeds gaande is en dat ik weer een stapje vooruit ben gegaan.

Het ongewone in de buitenwereld is lastiger geworden, maar het proces in mijn binnenwereld wordt steeds helderder. Daar ben ik heel blij mee.

Meer weten over een Mooie Maand?

L.V. | Dongen

Jaren geleden hebben we een gedeelte van onze oude boerderij verbouwd, met een geweldige woonkeuken als resultaat. Die woonkeuken was zo fijn, dat we alleen maar meer daar bivakkeerden. De huiskamer en eetkamer werden nauwelijks meer gebruikt. Het voelde een beetje uit balans.

We hebben Annelies gevraagd om mee te denken over de aanpassing van de huis- en eetkamer. Onder de noemer ‘ Naar een nieuw evenwicht’ kwam er een maquette, met allerlei nieuwe mogelijkheden om het huis in te delen. Heel inzichtelijk! Uiteindelijk hebben we een keuze gemaakt voor de indeling die ons het meest aansprak. Het kostte al met al behoorlijk wat tijd, maar we hebben nu een prachtig verbouwd en nieuw ingericht huis met een tv kamer, een woonkamer en een keuken die met elkaar in evenwicht zijn. Last but not least: we bewonen het huis ook anders. We hebben nog nooit eerder zoveel in de huiskamer gezeten. Sterker nog: nu zijn we meer in de huiskamer dan in de leefkeuken!

O.V. | Terneuzen

Mijn vrouw en ik zijn beiden acupuncturist. We wonen in België en hebben een nieuwe praktijk in Nederland geopend. Voor de opstart hebben we de indeling en inrichting van de nieuwe acupunctuur praktijk volledig laten uitwerken door Annelies.  Voor ons was het uiterst belangrijk om een goede flow te hebben in de praktijk, zowel voor onszelf om te werken alsook voor onze cliënten.

Al van in het begin kregen we van Annelies een duidelijke uitleg en alles werd tot in de puntjes besproken. Ze kwam met een helder en duidelijk, volgens de Feng Shui filosofie uitgewerkt inrichtingsplan, waarin alle materialen en soort en plaatsing van meubilair waren weergegeven.

Nu is de verbouwing achter de rug en is de praktijk inmiddels een paar maanden open. We vinden het elke keer opnieuw zalig om in de praktijk te werken en van onze cliënten krijgen we veel positieve reacties. Hartelijk bedankt Annelies, ik kan iedereen jouw motivatie en werk aanraden!

Direct na de clearing van het huis stopten de nachtmerries van mijn zoontje. Hij slaapt nu iedere nacht ‘gewoon’ door! Superfijn!

P.S. | Dongen

Dank je wel voor deze bijzondere en uitbundige verdiepingsdag Persoonlijke Clearing met unieke vrouwen en prachtige inzichten. Veel dank ook voor de heerlijke en goed verzorgde lunch. Voor mij was het een geslaagde dag met veel vertrouwen onder de vrouwen. Heerlijk!

J.Z. | Kockengen

De cursus Space Clearing heeft me geleerd mee te gaan in dat wat zich voordoet. Als ik het ‘laat gebeuren’, dan gaat alles vanzelf. Dan stroomt het!

M. vd V. | Heesch

Voor het eerst sinds onze verhuizing naar een oude finca in Spanje slapen we weer goed. Met dank aan de Space Clearing!

F. de B. | Spanje

Geweldig, deze workshop Persoonlijke Clearing! Het is zo fijn om zoveel te voelen, met zo weinig inspanning!

E. den H. | Tilburg

Sinds het verplaatsen, verbouwen en het op basis van Feng Shui adviezen herinrichten van mijn praktijkruimte, krijg ik een ander soort klanten!

A.L. | Naarden

Ik ervaar meer ruimte. Dank voor de Clearing van mijn huis, Annelies! Het voelt nu ontspanner in huis en bij mezelf ervaar ik meer ruimte. Er is meer ruimte voor anderen en meer ruimte voor mezelf. Heel fijn!

W.H. | Rotterdam

Door het volgen van de workshop Persoonlijke Clearing en het dagelijks toepassen ervan, heb ik veel minder last van migraine aanvallen. Ik ben zo blij dat jij op mijn pad gekomen bent met dit fantastische fenomeen!

H.W. | Tilburg

De rust in huis is teruggekeerd en er is van alles in beweging gekomen: werk, ontwikkeling van talenten en creativiteit. Ik ben verrast. De combinatie van Feng Shui en Space Clearing heeft veel positiefs gebracht in ons huis en gezin.

M.P. | Roosendaal

Na de Space Clearing voel ik me gelukkig weer verbonden met mijn huis. Ik vind het weer fijn om thuis te zijn!

Marieke W. | Exloo

Na het Feng Shui advies en de Space Clearing begint de rust in huis begint weer terug te komen. Er is meer ontspanning en balans, minder gehaast en gesnauw en we hebben meer oog en oor voor elkaar. Daarbij is onze anders ingedeelde huiskamer nu een hele fijne plek!

E.v.T. | Oosterhout

Dank je wel voor de Space Clearing van het huis van mijn moeder. Het gaat stukken beter met haar.  Ze is actiever en opgewekter en begint haar draai te vinden in haar nieuwe appartement.

D. H. | Udenhout

Mijn huis is lichter geworden door de Space Clearing en ik voel me helder, blij en opgeschoond. Ik ben onder de indruk van je liefdevolle professionaliteit.

A.L. | Koudekerke

Dank voor de inspirerende workshop Persoonlijke Clearing. Naast nieuwe inzichten en handvatten heeft de dag heeft me rust en helderheid opgeleverd!

E.S. | Gent

De Mooie Maand heeft me rust gebracht!

Y.W. | Oosterhout

Je verbouwings- en herinrichtingsplan heeft veel goeds teweeg gebracht in onze woonboerderij. Na de verbouwing is er weer evenwicht in huis en bewonen we ons huis anders. We benutten nu alle ruimtes. We voelen ons helemaal thuis!

L.V. | Dongen

Van de cliënten van onze acupunctuur praktijk krijgen we veel positieve reacties op het nieuwe interieur van onze praktijk. Dank voor de Feng Shui Analyse en de prettige samenwerking!

O.V. | Terneuzen