een MOOIE MAAND
voor JOU

Voel je lichter en vitaler met een maand vol Persoonlijke Clearings

Een MOOIE MAAND is een maand vol persoonlijke clearings voor JOU! Een persoonlijke clearing is een persoonlijke energetische reiniging waarbij spanning wordt weggenomen.

Deze reiniging gebeurt door het afstemmen op jou en tijdens deze afstemming de aanwezige spanning even helemaal de ruimte te geven. Deze spanning kan dan ontladen met als gevolg dat jouw energie weer vrijer kan stromen.

Het effect van een persoonlijke clearing is voor iedereen anders. Heel vaak is er minder chaos, minder onrust en een betere balans tussen denken en voelen. Een persoonlijke clearing kan ook leiden tot meer rust èn meer energie, meer creativiteit, meer lichtheid en helderheid van geest.

Een MOOIE MAAND bestaat uit:

  • 4 weken lang 2x per week een uitgebreide persoonlijke clearing op afstand.
  • In totaal zijn dat dus 8 tot 9 persoonlijke clearings.
  • Deze clearings vinden op afstand plaats. Je hoeft er niet voor thuis te blijven of ergens heen te gaan om de clearings te ontvangen.
  • De maand kan op ieder gewenst moment starten.
  • Tijdens de maand houden we contact over de effecten van de clearings.

Met een Mooie Maand vol clearings verloopt een drukke of moeilijke periode net even makkelijker.

{

“De MOOIE MAAND heeft mij innerlijke rust gebracht. Er blijft onrust om me heen, maar mijn binnenwereld is rustig en wordt steeds helderder“

Kosten

De kosten voor een MOOIE MAAND bedragen € 80,- incl. btw.

Je kan je op ieder moment aanmelden. Na aanmelding neem ik contact met je op om het verloop van de maand even door te nemen.