Een HUIS vol BEZIELING

Een compleet en VEELOMVATTEND consult

Een huis waar jouw ziel in zit en dat met hart en ziel door jou bewoond wordt. Wil jij dat?

Een huis vol bezieling gaat over hoe jij vanuit jouw innerlijke inspiratie, vanuit je begeestering je huis vorm kunt geven. Het gaat over JOU, over wie je bent, hoe je bent, waar je enthousiast van wordt, wat je dromen zijn en van waaruit jij leeft.

Tijdens dit consult staat de wisselwerking tussen JOU en je HUIS centraal. Jij vormt je huis en je huis vormt jou. Je huis bezielt jou dus ook. Hoe mooi is het als dit een zichzelf versterkend proces wordt.

Een huis vol bezieling is veelomvattend. Ik kom naar je toe en we gaan een volle dag samen aan de slag. Het wordt een dag met diepgaande gesprekken, oude wijsheid, nieuwe oplossingen, interieuradviezen, inzichten en … nieuwe energie. Ervaar de kracht van een bezielde woning.

Laat jij je inspireren? 

Het consult:

STAP 1: JIJ*

We gaan in gesprek. Hoe ben jij, wie ben jij, waar word je blij van, waar loop je tegenaan, waar zit spanning, waar laat je je door leiden, waar droom je van. Maar ook: welk energetisch type ben je, hoe kun je anders omgaan met de dagelijkse dingen en waar zitten jouw groeimogelijkheden? Weet dat je huis je kan helpen bij het realiseren van diepgewortelde wensen zoals bijv. meer naar buiten durven treden of beter contact met familie.

Wat wil jij met je huis en in je huis?

STAP 2: HET HUIS

Wat is er voelbaar in je huis met alles wat daar al ooit in is gebeurd. Ik check de kwaliteit van de energie in je huis en als het nodig is, wordt met Energy Clearing de lucht geklaard. Oude ballast verdwijnt en de energie in je huis wordt voedend voor jou.

Zo komt er ruimte voor jouw bezieling.

STAP 3: JOUW HUIS

De eeuwenoude wijsheid van Feng Shui wordt toegepast op je huis. Waar stroomt de energie makkelijk door, waar stroomt energie weg en waar wordt deze geblokkeerd? Welke ruimtes vragen om aandacht of verandering of een andere functie?

Wat wordt hier zichtbaar over je huis en over jou?

STAP 4: JE HUIS EN JIJ

Bezieling kun je niet afdwingen, maar wel bevorderen. In deze stap komen voorgaande stappen samen en gaan we jouw dromen en wensen en de inzichten vanuit de Feng Shui analyse voelbaar en zichtbaar maken in je huis. Misschien heeft jouw huis meer geborgenheid nodig of juist meer openheid. Misschien is er een stilteplek nodig, hebben de kinderkamers extra aandacht nodig of moet het element vuur worden geactiveerd, om je te ondersteunen bij je wens naar buiten te treden.

Je krijgt advies op het gebied van kleur, van indeling, van toevoegen van materialen, (plaatsing van) meubels en producten en van mogelijke grote of kleine veranderingen in je huis. Allemaal ingrediënten die bijdragen aan de bezieling van je huis. 

Jij bezielt je huis en je huis bezielt jou.

STAP 5: SLOTAKKOORD

Nu kun je het gaan DOEN! Na afloop van de volle dag kan alle informatie even indalen. Je krijgt een beknopt verslag van de dag met inzichten, oplossingen, voorbeelden en adviezen op een rij. Op jouw moment plannen we daarna een telefonisch evaluatiegesprek.

*Daar waar ik JIJ | JOU noem, bedoel ik ook je eventuele partner en kinderen

Praktische informatie

Kosten voor dit complete, intensieve en veelomvattende consult met verslag en evaluatiegesprek achteraf bedragen € 795,- incl. BTW voor een huis met 3 slaapkamers.

Groter huis: prijs op aanvraag.

Exclusief reiskosten vanaf Dongen, € 0,24 per km.

{

“Dit bijzondere consult heeft veel effect gehad. De rust is terug in huis. Er is meer ontspanning en balans, minder gehaast en gesnauw en we hebben meer oog en oor voor elkaar! Daarbij is onze anders ingedeelde huiskamer nu een hele fijne plek!”