Creëren

Creëren

 “Ik zou zo graag weer kunnen schrijven.” Zo begon zij het gesprek met mij. Ze is een bijzondere vrouw uit een klein dorp aan de kust. Ze schrijft een boek over een intrigerend, niet alledaags onderwerp.

Na het overlijden van haar man stokte het schrijven en riep ze mijn hulp in.

.

Wat is jouw kleur?

Een bezoek aan haar huis, een diepgaand gesprek, een Space Clearing en een Feng Shui Analyse van haar huis, vormden de start van onze samenwerking. Gezamenlijk formuleerden we de wens voor haar huis:

een warm, omhullend, licht, blij makend huis,

zo ingericht en vormgegeven dat de levensenergie Chi

mij zo goed mogelijk ondersteunt

Daaruit volgde een stappenplan met als eerste stap het aanpakken van de bovenverdieping. Na een grote opruimactie en veranderingsronde op deze verdieping kreeg de voormalige logeerkamer-met-schrijftafel de functie ‘schrijfkamer’. Met hulp van kleur- en materiaaladvies richtte ze deze kamer opnieuw in. Het is nu een zonnige, ruime, blij makende kamer waar het schrijven letterlijk en figuurlijk ruimte krijgt en centraal staat.

Vandaag kreeg ik een berichtje van haar: “Eergisteren heb ik de schrijfkamer omgedoopt tot ‘creatieruimte’ en dat voelt erg prettig. Gisteren heb ik er voor het eerst sinds heel lange tijd geschreven! Hoe bijzonder!”

Wil jij ook creëren? Schrijf me

Uit privacy overwegingen kan de foto van de schrijfkamer niet getoond worden.